Clairvoyant Rådgivning & Healing Massage
velkommenKursernyhederKontakt
velkommen
Priser
Min Profil

 

Clairvoyant

Rådgivning

Clairvoyant Rådgivning er en healing for dine tanker. Du kan opnå en dybere forståelse for de gamle mønstre, der ofte låser dig fast. Hvis du vil ændre dine handlinger, er det nødvendigt, at du får en forståelse/bevidsthed for dem.

Med udgangspunkt i din situation her og nu: - hvad fylder dig - dine stærke og mindre stærke sider - hvad er det, der spænder ben for dig?

På baggrund af dette, giver jeg dig ideer og øvelser, så du kan ændre din situation og komme videre.


Healing

Massage

Dit hoved og din krop hænger sammen. Der er ikke balance i tingene, hvis du lukker af for dine følelser eller hvis du er for meget i dine følelser.

Healing massage giver dig mulighed for at få en bedre kontakt med kroppen og dine følelser, samt for at få løsnet op for både gamle som nye spændinger.

Når energien løsnes i de fastlåste spændinger, vil du få en større følelse af ro og velvære.

Hvis du selv vil, går jeg kort ind clairvoyant og fortæller, hvilke følelser, der er blevet arbejdet med i massagen.

 

 


Jeg er oprindeligt uddannet plejer, og har som sådan arbejdet en længere årrække indenfor psykiatrien. Derudover er jeg uddannet gymnastikpædagog.
De sidste 9 år har jeg arbejdet som behandler. Tog i 1996-97 uddannelse som clairvoyant hos Gertrud Berlong. Har taget stemmeuddannelse hos Barbara von Siebenthal, og flere kurser i trancehealing i England. Sideløbende har jeg gennemgået min egen personlige udvikling, og har været igennem hele følelses-spektret.
Naturen er meget vigtig for mig, derfor bor jeg på Sydfyn midt i en æbleplantage ved skov og strand i nærheden af det smukke Lundeborg. Her i smukke naturhave henter jeg meget af min kraft og energi i samspil med "mine venner" i den åndelige verden.
Hver vinter rejser jeg væk i nogle måneder for at hente inspiration til mit daglige arbejde. Jeg opsøger altid kulturer, hvor mennesker lever efter andre værdier. Jeg har bl.a. i flere år levet blandt buskfolket i Botsvana, og i flere måneder hos aborriginals i Australien og maurierne i New Zealand.Jeg har gennem et meget indholdsrigt liv været i mange situationer, hvor jeg har levet med , og fået hjælp fra den åndelige verden. Det har i den grad haft betydning for mig - og givet mig lysten til at videregive mine erfaringer gennem mit arbejde som healer og clairvoyant.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (C) 2014 - Mette Conradsen - Boelsmosevej 24 - 5883 Oure -
Tlf. 2966 0654